Min bön för dagen

Tack Gud, för att du hjälper mig och visar mig vad som är min livsväg, den vägen som är den rätta för mig. Sänd till mig de personer, situationer och resurser du ser att jag behöver för att kunna vara till största möjligaste nytta för Dig och för andra. Stärk mig in min tilltro till Dig, min tro, tålamod och tolerans och giv mig styrka att utföra Din vilja. Låt mig vila i detta. Amen.

imagfsxses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s