En tackbön – en tacksamhet och lycka större än jag tidigare upplevt

Tack Gud, för att du hjälper mig och visar mig vad som är min livsväg, den vägen som är den rätta för mig. Tack Gud, för att du håller mig hel i detta och ger mig styrka att stå kvar. Tack Gud, för vad Du ger mig och hjälper mig att förvalta. Tack för den vittnesbörd jag ser och känner av all Din oändliga kraft.  Tack för att du sänder till mig de personer, situationer och resurser du ser att jag behöver för att kunna vara till största möjligaste nytta för Dig och för andra. Tack Gud för denna otroliga möjlighet jag har i mitt liv, att få ge kärlek, få vara till nytta, få delta i livet och få omge mig med så många och få känna denna otroliga känsla att vara innerligt älskad. Tack Gud, för att du visade mig AA – så jag kunde finna Dig. Tack Gud, för att du bar mig genom min uppstädning, gav mig ärligheten och mod och att du gav mig styrka att försöka ställa alla mina relationer till rätta i gottgörelserna. Det kändes igår…En känsla större än jag haft tidigare, denna vittnesbörd att det fungerar. DET FUNGERAR. Tack Gud, för att jag kan ärligt stå rak, utan att skrapa med foten och känna kärlek och medkänsla. Tack Gud, för mina barn, nära och kära, vänner och släkt, gemenskapen, mitt arbete.

Stärk mig in min tilltro till Dig, min tro, tålamod och tolerans och giv mig styrka att utföra Din vilja. Låt mig vila i detta. Amen.

Leona Lewis – Footprints In The Sand

happy-moments-praise-god-difficult-moments-seek-god

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s