Tanke för dagen 20 april

Den tillfredsställelse som ett nyktert liv ger dig, består av en massa småsaker, men tillsammans bildar de ett givande och lyckligt liv. Du får ut av ditt liv det som du sätter in i det. Därför säger jag till folk som kommer till AA: ”Bekymra dig inte för hur livet ska bli utan sprit. Håll bara ut, och en massa bra saker kommer att hända dig. Och du kommer att uppleva känslan av stilla tillfredsställelse och frid och sinnesro och tacksamhet över Guds nåd.”
Börjar mitt liv verkligen bli värt att leva?

Att begrunda idag.

Det finns två vägar att gå, en uppåt och en neråt. Vi har fått en fri vilja att välja endera vägen. Men längre än så råder vi Let go Let Godinte själva över våra själar. Vi kan välja den goda eller den dåliga vägen. När vi en gång har valt fel väg, glider vi längre och längre ner, ända till vår död. Men om vi väljer rätt väg, stiger vi högre och högre upp, ända tills vi uppnår uppståndelsens dag. På den dåliga vägen saknar vi förmåga till det goda, därför att vi har valt att inte be om det. Men på den rätta vägen är vi på det godas sida, och vi har hela Guds andes kraft bakom oss.

Dagens bön.

Jag ber att jag ska genomströmmas av godhet. Jag ber att jag ska stå på den rätta sidan, på det godas sida i tillvaron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s