‘Var morgon ny’ 2 september

”Om jag skulle beskriva något gudomligt, vore det det som händer mellan två människor som upplever Gud tillsammans. Det är som en gnista som får allt att kännas meningsfullt. När man känner den gnistan känns det väldigt skönt inombords.”
– June L. Trapp

20130902-082734.jpg
”Vi kan skatta oss lyckliga som får uppleva den gudomliga gnistan tillsammans med varandra och alla andra på bättringsvägen. Varje ögonblick i livet från och med denna dag har vi möjlighet att få uppleva den gudomliga gnistan. Det enda som krävs är att vi ska finnas till hands för våra medmänniskor och dela med oss av alla våra erfarenheter. Det är lättare att blotta sitt innersta när man vet att man kan lita på varandra, att man har lidit samma kval, att man får lägga sig i, hjälpa på traven och fylla i – först du, sen jag, sen hon och han.
Vilken lättnad att det är slut på konkurrens! Vi är förenade med band som skänker oss styrka. Men det händer att styrkan överger oss när vi inte är närvarande, inte är med i gemenskapen med de andra, trots att vi har tillfälle att vara det.”

”Jag behöver gnistan för att utvecklas och mogna, själv och i gemenskap med andra. Jag ska uppleva den gudomliga gnistan idag.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s