Var morgon ny 16 april

imadfvgzdggesInför ett hinder som är omöjligt att övervinna vore det dumt att envisas. – Simone de Beauvoir

Hinder som plötsligt dyker upp på vår väg mot tillfrisknandet kan förvirra oss, göra oss besvikna, ja, till och med deprimerade. Insikt om att vi sällan förstår vad som är bäst för oss får vi först så småningom. Och vi stretar ofta emot, även när vi väl har börjat förstå det. Men som tur är kommer vi hela tiden att dras till den rätta vägen.

Vi kanske undrar varför en dörr har stängts för oss. Om det är fel väg beror det på att vi vandrat vilse. Inga dörrar stängs såvida vi inte bör slå in på en ny väg. Vi måste lära oss att lita på att inga hinder reses i vår väg utan avsikt, hur oförklarligt det än må förefalla.

Vi måste lära oss förstå det oförutsedda. Vi behöver kanske gå tillbaka till de tre första stegen när vi stöter på ett hinder. Vi kanske måste erkänna vår maktlöshet, tro på att en högre makt styr oss och vända oss till den för att få vägledning. Vi bör också tänka på att vi bara blir ännu mer frustrerade av att kämpa emot hindren och banka på stängda dörrar. Om vi accepterar det som är, går det lättare för oss att hitta den rätta vägen igen.

Hindren på min väg hjälper mig att utvecklas och mogna. De ger mig chansen att bli sådan som jag alltid har velat vara. Jag ska vara modig. Jag är inte ensam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s