Var morgon ny 15 maj

Svårigheter, motstånd och kritik är till för att övervinnas. Det skänker en oerhörd glädje när man har lyckats övervinna dem. När man bara får beröm förlorar livet sin charm, och man börjar undra vad man ska göra av det. – Vijaya Lakshimi Pandit

Att leva innebär att ställas inför prövningar, konflikter, utmaningar inom alla olika områden. Hur vi tar itu med svårigheterna beror på hurdana vi är – och de gör oss till dem vi är. De flesta av oss har fått lära sig att motstånd skärper konflikterna. Om man däremot accepterar svårigheterna och ser dem som en nyttig läxa för ens eget bästa, klarar man av dem.
Genom att övervinna svårigheterna kan vi u20131216-092120.jpgm att det är tack vare svårigheterna vi mognar. Vilka prövningar vi än råkar ut för kan vi klara dem, därför att vi har De tolv stegen som stöttar oss. Märkligt nog behöver vi prövningar för att utvecklas, utan dem förtvinar vi. Lyckan är vår belöning för alla svåra stunder som vi har genomlidit.

De prövningar jag råkar ut för i dag ger mig chansen att bli ännu lyckligare, tack vare dem utvecklas jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s