Kärleksfull morgonstart genom bön och meditation – 11:e steget

Ӏlskade Gud,

Jag är maktlös och mitt liv är ohanterbart utan din hjälp och vägledning. Jag kommer till Dig idag därför jag tror att Du kan återupprätta och förnya det jag idag behöver. Eftersom jag inte kan hantera mitt liv och mina 544494_349093498502917_315204900_nangelägenheter har jag beslutat att ge dem till Dig. Jag lägger mitt liv, min vilja, mina tankar, mina önskningar och ambitioner i Dina händer.

Jag ger Dig allt mitt goda och det dåliga, karaktärsdefekterna, tillkortakommandena, min själviskhet, harm och problem. Jag vet att du kommer lösa dem i enlighet med Din plan. Ta mig så som jag är och använd mig i Din kärleksfulla tjänst. Visa och vägled mig på mina vägar och visa mig vad jag kan göra för Dig.

Jag kan inte kontrollera eller förändra mina vänner eller mina nära och kära, så jag överlåter dem till din omvårdnad för att Dina kärleksfulla händer ska göra med dem det Du anser är bäst. Låt mig vara kärleksfull och fri från att döma dom. Om de behöver förändras Gud, så får Du göra det för jag kan inte.

Gör mig bara villig till att vara i Din tjänst, att bli befriad från mina tillkortakommanden och att göra mitt bästa. cropped-380813_207978502614418_100002068093591_456222_2074816582_n.jpg

Hjälp mig att alltid renhjärtad med mina tankar och handlingar som är skadliga för mig själv och andra och som separerar mig från Ditt ljus, kärlek och ande. När jag begår dessa misstag, gör mig då medveten om dem och hjälp mig att genast erkänna vart och ett av dem.

Jag söker att lära känna Dig bättre och älska Dig mer. Jag söker insikt om Din vilja med mig och kraften att utföra den.

Amen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s