Var morgon ny 16 juli

Jag har börjat tro på ”stundens sakrament”, vilket förutsätter tillit till min skapares oändliga godhet. – Ruth Casey

budDen stund vi lever i är som en knopp som brister. Dagen ”slår ut” inför oss, och leder oss minut för minut fram mot de upplevelser som är de rätta för just oss, just här, just nu. När jag stretar emot inför vissa situationer och vissa människor, bygger vi upp en mur mellan oss och det goda som finns i beredskap åt oss.

Vi kan tryggt lita på att en högre makt håller sin hand över oss.

I varje andetag vi tar är Han närvarande, och i sin plan för vårt liv har Han hopat erfarenheter som kan hjälpa oss att mogna och utveckla vår speciella begåvning.
Vi har lätt för att glömma att de svåra perioderna i tillvaron härdar oss och bidrar till att vi utvecklas till de människor vi innerst inne vill bli.
Detta ögonblick är heligt. Alla ögonblick är heliga. De kommer aldrig igen. De lärdomar detta ögonblick har att ge oss kommer aldrig tillbaka på exakt samma sätt. Vår högre makt vet vad vi behöver, och ser till att vi får det. Jag kan lita på att vad den här dagen för mid sig är till mitt bästa.

Vad jag än råkar in i dag, förlitar jag mig på att det är till mitt eget bästa. Det kanske frestar på mitt tålamod i stället för att locka mig att skratta, men det är det rätta för mig just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s