Jag är din sjukdom – starkt!

Tror inte jag kan läsa detta för ofta!

Jag är din sjukdom.

Jag hatar möten. Jag hatar högre makter. Jag hatar alla som har ett program. Till alla som kommer i kontakt med mig: jag önskar er döda och jag önskar er lidande.

Tillåt mig att presentera mig. Jag är beroendesjukdomen – listig, falsk och stark. Det är jag. Jag har dödat miljontals, och jag är nöjd. Jag älskar att fånga dig med inslag av överraskning. Jag älskar att låtsas jag är din vän och älskare. Jag har gett dig tillfredsställelse, har jag inte? Var det inte jag där när du var ensam? När du ville dö, kunde du inte ringa mig? Jag var där. Jag älskar att göra dig lycklig. Jag älskar att få dig att gråta. Eller ännu bättre, jag älskar när jag gör dig så avdomnad så att du varken kan skada eller gråta. Du kan inte känna något alls. Detta är en sann härlighet. Jag kommer att ge dig omedelbar tillfredsställelse och allt jag ber er är långsiktigt lidande. Jag har varit där för dig alltid. När det gick rätt i ditt liv, bjöd du in mig. Du sa att du inte förtjänade dessa goda saker, och jag var den enda som höll med dig. Tillsammans kunde vi förstöra allt bra i ditt liv.

Folk tar mig inte på allvar. De tar hjärnblödningar på allvar, hjärtinfarkter på allvar, även diabetes tar de på allvar. Som de dårar de är, så vet de inte utan min hjälp, skulle dessa saker kanske inte vara möjliga.

Jag är en sådan hatad sjukdom och ändå jag inte kommer objuden. Du väljer att ha mig. Så många har valt mig över verkligheten och frid.

Mycket mer än du hatar mig, så hatar jag alla er som har en tolv-steg program. Ditt program, dina möten, din högre makt försvagar mig och kan inte fungera på det sätt jag är van vid.

Nu måste jag lämna dig här tyst. Du ser inte mig, men jag växer större än någonsin. När du bara existerar, kan jag leva. Där du bor, finns jag. Men jag är här … och tills vi möts igen, om vi möts igen, önskar jag er död och lidande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s