Ödmjuk tacksamhet

Känner en enorm tacksamhet idag. Fick vakna till ett underbart vackert vinterland med massor av snö.

Förr i tiden kunde jag irritera mig på snö, även om jag alltid har älskar vinter. Bara för att snön tog sig in i skorna och sockorna blev blöta, gatorna inte skottade ordentligt, bussarna åkte inte som dom skulle, folk körde som idioter mm.

Idag kan jag bara glädjas. Jag gick till och med till garaget och hämtade en stor skyffel och skottade bort snö ute på gården då fastighetsägaren inte hade hunnit med det. Och det var inga problem alls!

Jag fick erbjuda en dam en krona i affären så hon slapp att få ojämna pengar tillbaka.  Egentligen en väldigt liten sak men varje gång jag får göra någonting för någon annan slipper jag tänka på mig själv.

Det här är resultat av dom 12 stegen, AAs lösning. Att vara till nytta för andra och kunna acceptera livet på livets villkor och njuta!

Happy joyous free!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s