Listig, falsk och stark

Hela veckan har jag gått med något gnagandes. Har upplevt ett lidande jag inte velat erkänna. Har pratat med min sponsor, gjort det jag ska göra men ändå har det suttit kvar.

Idag i meditation öppnade det sig för mig att men herregud jag behöver ju skriva en inventering.  Jag är ju flyförbannad och har inte velat erkänna det för mig. Och jag känner mig jättesårad och det gör ont! 

Jag blir så där överandlig lätt (andlig högmod) och tror att ja men det här borde jag väl inte känna. Tills jag om igen kapitulerar inför min sjukdom och att jag kan inte själv. Inför listig, falsk och stark.

Alltså vilket fantastiskt program vi har! Jag får insikt att själv se att nu behöver jag göra något och jag vet vad jag ska göra. Inte alltid men denna gången. Då är det bara göra det!

Så detta kommer att vara min uppgift idag. Jag vill verkligen inte ha ont och vara arg. Tack gode Gud för AA!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s