Livets gåva

Tänk att få vara med på denna resan som kallas livet! Det är ofta så lätt för mig att ta det för givet. Men det är det inte.  För 19 månader sedan ville jag inte vara med längre. Jag hade förbrukat all min kraft. Jag ville inte leva längre.

Men idag lever jag! Verkligen lever. Jag behöver inte längre bara överleva och klara av kaoset.

Jag har fått gåvan att leva ett liv bakom mina vildaste drömmar. Jag räddades av Guds nåd. Genom att jag beslutade att lägga mitt liv och min vilja I Guds händer, så som jag uppfattade honom.

Ingenting är bättre än det, även om det kan vara skrämmande med det nya. Men smärtan att stanna kvar i det som är, är större än rädslan för det nya. Det tror jag är vändpunkten, kapitulationen för mig. Att om och om släppa taget.

Jag är så tacksam för varje dag! Jag tackar Gud för att jag lever varje dag. Jag frågar honom  varje dag efter hans vilja med mig. Jag glömmer ofta att vara tacksam i handling, att verkligen i hjärtat känna tacksamheten. Det är då mitt liv börjar kännas grå och tråkig. För jag tar saker för givet och ser inte det som finns runt omkring mig.  Jag blir sjävupptagen.

Genom att göra något för andra,  gå på möte, sponsra eller göra 12-stegs arbete får jag komma ur mig själv och ta emot tacksamheten för livet.  För livet är en gåva.

Tänk att allting,  vad som helst är möjligt och ingenting, absolut ingenting sker av misstag i Guds värld.

Tack vare AA får jag fortsätta på denna lyckliga ödets väg.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s