Nykterheten i centrum

Dagens tanke

Eftersom jag nu har satt in nykterheten i centrum av mitt liv, har jag fått ut en massa bra saker. Jag kan bäst beskriva det som en slags stilla tillfredsställelse. Jag har det fint. Jag känner mig i harmoni med tillvaron, på rätt sida om staketet. Så länge jag sätter nykterheten i centrum, är nästan allt jag får ut av livet bra. Den tillfredsställelse du får av att leva ett nyktert liv består av en massa småsaker. Du får ambitionen att göra sådant som du inte alls hade lust med, när du drack.
Ger det mig tillfredsställelse att leva ett nyktert liv?

Att begrunda idag.

Det är en härlig väg – vägen uppåt. Det är underbara upptäckter som väntar dig i andens rike. En öm innerlighet i de stilla stunderna av gemenskap med Gud. En häpnadsväckande, nästan ofattbar förståelse för dina medmänniskor. På vägen uppåt kan du få all den styrka du behöver från den högre makten. men du kan inte ställa för höga krav på Honom om styrka. Han ger dig den kraft du behöver, så länge du steg för steg vandrar vägen uppåt.

Dagens bön.

Jag ber att jag ska urskilja den vackra horisonten framför mig på vägen uppåt. Jag ber att jag ska fortsätta att kämpa mig fram mot ett rikare liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s