Av Guds nåd

image

Swedish Ivy

” Bill W. passed away on January 24, 1971 in Miami, Florida. When his wife, Lois, returned to their home in New York, now known as Stepping Stones, she brought home the plant that had been in Bill’s Florida hospital room. Lois cared for the plant until the mid 1980’s, when she passed it on to Harriet Sevarino, beloved cook and companion of Bill and Lois for 35 years. Harriet passed the plant on to Michael M., a member of AA from Atlanta, Georgia. Lois asked Michael to pass it on to members of AA in Bill’s memory. Michael did just that, sharing cuttings and offshoots of this plant with AA members all around the world.

The plant in your room comes from a slender shoot that John D. brought from Ontario, a descendent of the original. The plant was passed on to John by Dave P. in 2005. Through tender care and propagation of cuttings, this plant is here today for you to care for and enjoy. It loves sun, and likes to dry out completely between waterings.”
– Jane Derry

” This plant apparently is just like the AA program. If you don’t water it, it dies quickly. But the beauty of it — the plant, and the program — is that even if it shrivels up and starts to die, it doesn’t take much to get it back to full strength, or even better than ever. ”
– A member of AA

Igår fick jag fylla 40 år! Ja, verkligen av nåd! Eftersom av min egen kraft räckte inte, mina krafter tog mig till att vilja dö.

Jag fick den här blomman av min sponsor och hennes man. Den här en planta i leden från Bill’s blomma. Visst kan någon säga att jag kan inte veta säkert men det spelar ingen roll för mig eftersom jag väljer att tro att det är så.

Jag är så oändligt tacksam för AA att jag lever och har ett fantastiskt liv! Jag får äntligen vara till nytta för andra och för min Gud.

It works if you work it, 
So work it cause you’re worth it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s