Lösningen till alla mina problem

” If you are going to be used by God, he will take you trough a multitude of experiences that are not meant for you at all: they are meant to make you useful in his hands.”
– Oswald Chambers

Vilken insikt! Vilken känsla när detta landade hos mig idag! Vilken nåd!

Igår när jag pratade med min sponsor om min -ism, en av greningarna i min sjukdom alkoholism, sade hon att uppenbarligen så har du en lösning. Jag funderade på det men kunde inte riktigt känna den.

Idag när jag satt på huk och sopade golvet, landade detta hos mig. Ja men visst har jag lösningen. Jag är mycket friare än jag var tidigare. Det handlar inte om att jag ska jämföra mig med andra, utan med mig själv hur jag var.

Sedan intensifierades upplevelsen att det handlar inte om mig.  Vad jag vill och inte vill. Allting handlar om Gud, min högre makt. Hur vill Gud att jag ska vara. Inte för att jag ska ha det bra, utan för att vara till nytta i hans händer. 

Ah men, så klart!  (Det är inte så klart alls, men just nu i denna stund upplever jag det så. I mitt lilla begränsade jag, tror jag att allting ska handla om mig. Men det gör det inte. Gud är så mycket större, så mycket godare och smartare.

Jag fortsätter med min lösning och en stor del av den, 11 steget, Vi sökte genom bön och meditation att fördjupa vår medvetna kontakt med Gud, sådan vi uppfattade honom, varvid vi endast bad om insikt om hans vilja med oss och styrka att utföra den.

Tack gode Gud för AA!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s