Under dagen

Vissa dagar känner jag mig lite ängslig,  vet inte riktigt vad jag ska göra näst. Det känns som att jag har massor att göra, känner mig stressad och kan inte prioritera.

För att kunna leva enligt Ta det lugnt, En sak i taget och Det viktigaste först, behöver jag vända mig till min högre makt, som jag väljer att kalla Gud. Jag ber om ledning att tänka och handla rätt, SB s. 108, 11 steget under dagen. Ske din vilja inte min. ”Faran är då mycket mindre att vi skal bli upphetsade, rädda, arga, oroliga, eller att vi ska tycka synd om oss själva eller fatta dåliga beslut. Vi blir mycket effektivare. Vi blir inte trötta så lätt, för vi förbrukar inte energi på samma fåtaliga sätt som vi gjorde när vi försökte ordna livet så att det passade oss själva.”

” Vi alkoholister är odisiplinerade. Därför låter vi Gud uppfostra oss på det enkla sätt som vi just har beskrivit. ” SB s. 108

Så här är det för mig. Jag behöver dagligen praktisera 11-steget. Gud verkar genom mig i ställer för mitt ego.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s