Egos kamp

Wow vilken kamp det har varit!  Utan att jag själv ens har märkt att jag har kämpat. Så här fungerar mitt ego. Min sjukdom. Jag börjar med mina egna små uträkningar, fixar och trixar här och där och snart sitter axlarna i öronen och jag tuggar ihop tänderna. Jag känner mig trött och förtvivlad. 

Sedan plötsligt inser jag att det enda jag ska göra är Let go and let God! När jag ber Gud ta hand om det jag tror mig behöva ordna själv, och det jag inte kan själv och det jag är maktlös över, då sjunker mina axlar och jag får perspektiv. Och kvar blir tacksamheten för livet.

Jag fortsätter att arbeta för mitt tillfrisknande en dag i taget. Det mesta går på en egen motor nu men jag behöver tät kontakt med min sponsor och andra i gemenskapen. Jag kan inte tänka mig ur mina karaktärsdefekter.

Tack gode Gud för befrielsen och att mitt ego fick dö ännu en gång. Jag vet att jag ingenting vet och det är tryggt.

Allt som finns kvar bakom mitt ego är kärlek ❤

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s