Syftet med mitt liv

Jag är inte rädd för återfall. Jag har respekt för min sjukdom.

Det här kom till mig imorse. Fantastisk insikt. Jag är inte rädd att ta återfall eftersom min tillit är i min högre makt, som jag väljer att kalla Gud. Gud vägleder mig och jag tror utan att veta att jag får fortsätta med mitt tillfrisknande när jag låter Gud vara den närmaste relationen.

Jag har idag alla benen, som vi pratar om i AA. Triangelns alla sidor. Personligt tillfrisknande, enighet och service. Dem bär mig.

Respekten för sjukdomen, att innerligt känna och erkänna min dödliga sjukdom, ger mig villigheten till att varje dag göra What ever it takes. Gud verkar genom mig,  det här är inte jag för jag kunde inte själv. Och jag kan inte själv.

Jag har svårt att känna den stoltheten som vissa pratar om. Jag fick inte mig själv till att bli nykter. Att vara stolt över fotarbetet  (tror de menar programmet) kan jag inte ta åt mig äran heller. För inte ens det kunde jag själv eller kan själv.

Jag tror inte att jag behöver stolthet eller klapp på axeln för att jag är nykter. Jag gör inte detta själv helt enkelt. Jag underkastade mig totalt, erkände min maktlöshet, att mina krafter räckte inte. Gud tog över och lever genom mig till sina syften. Jag är en kanal till någonting större som jag inte har en aning om. Och det är en gåva. Det är syftet med mitt liv.

Jag är tacksam att jag är en alkoholist.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s