Livets flod av sinnlighet, andliga framsteg och nyfikenhet på livet

532220_10151101817691647_1144070863_n

Ett äldre fantastisk inlägg av bloggens ägare som jag vill dela med er igen!

Att beskriva känslor är svårt…Mycket lättare idag för mig att känna igen mina känslor och många gånger kan jag sätta ord på dom. Men inte alla ännu..De senaste dagarna har varit fulla av kärlek, gemenskap, systerskap, klokhet, nyttigt och givande, sinnliga, växande men också förvirrande med massor av nytt. Nytt varje dag, men nu nytt nytt. Egentligen helt fantastisk, nu när jag skriver detta. Liv! Vilket liv! Lever! Några dagar av livet och sååå mycket av allt. På alla plan i livet. Alla.

Dörrar har öppnats, som jag inte riktigt visste var dörrar. Ärlighet, alltså min ärlighet mot mig själv, har satts på sin spets. Mina samtal med Gud har varit ett mycket större försök att lyssna. Lyssna på guidning. Av Han som vet allt, som har mitt bästa för mig. Jag tror inte att någonting sker av misstag i Guds värld. Det som händer, är exakt det som är meningen skall hända. Av tusentals olika anledningar. Jag ser inte hela Guds bild eller plan. Men nu, nu är jag uppriktigt förvånad.

Att få upptäcka delar av mig själv, som jag bara har fått glutta lite på tidigare – gör mig tacksam, uppfylld och faktiskt glad…men samtidigt lite rädd. Och de rädslorna är samma som de brukar ungefär – Gud, jag ber dig, befria mig från dessa och visa mig hur du vill att jag skall vara…Ärlig. Alltid får jag samma svar. Ärlig. Shit, sååå jobbig Han är. Och det har jag verkligen varit. Häftigt nog, när jag känner efter, så skulle det faktiskt kunnat vara oändligt mycket mer rädslor, jag ser liksom nu att det finns inte särskilt mycket oro för en del saker, som faktiskt hade kunnat vara uppenbara och ”normala”. Där är jag nog här och nu, verkar det som. Det blir som det blir.

Men jag har växt det senaste halvåret, jag vet det, jag känner det. Jag märker det, andra märker det säkert också. Tilliten har förstärkts. Jag behöver lite andliga stunder nu, i ro, fast gärna med den den dörren öppen. Kanske passar Mark H på XA speakers bra, han med massor av visdom, ska ta och lyssna ikväll…

Mycket, extra allt och med halsonda och denna kylan ute, har gjort mig lite seg och sliten rent fysiskt. Och det ena hänger ihop med det andra – är jag fysiskt trött. Så hjärnan är just nu 10 filer med kraschar och bilar på dem den stora motorvägen som ideligen gör helt idiotiska omkörningar. Jag betar en sak i taget men det kräver disciplin för tankarna flyger, till en och samma sak.Fast jag låter de komma, och styr in mig rätt igen… Det är goda och ljusa tankar, inget mörker. Som drömmar egentligen. Fast faktum kvarstår, jag kan inte riktigt sitta i drömtankar när jag jobbar till exempel.

inddafrfafexMen sjysst nog så har jag ett stolt, starkt psyke. Just nu känns det inte som om jag är så ruckbar utan känner mig känslomässigt stark. Kanske en lurig känsla? Men nä, jag gör såklart det jag ska (typ alltid, så duktig och helig och perfekt, obs ironi.) och det jag känslomässigt gått igenom, de dalar och toppar de senaste månaderna – idag känns det knappt som prövningar, jag gick igenom utan att bli slagen till marken.  Fast det är ju inte riktigt sant, men det känns så nu. Ödmjukhet behöver jag bottna detta i, jag har inte särskilt stor del av att jag ”tog mig igenom detta” – det finns en stor en att tacka för detta…

Vårt program, de 12 stegen i AA, ger mig så oändligt stora möjligheter. Inte bara ett nyktert liv, utan verkligen (jag lovar!) ett liv som jag aldrig någonsin hade kunnat förstå eller tro att jag skulle få. AA’s metod, på det sätt som det görs i Stora Boken, är helt makalöst. Jag förstår inte hur det fungerar, men fungerar gör det. Jag är helt av med den mentala besattheten att dricka, jag har en helt ny attityd till livet och människorna, hela alltet, jag har livsglädje, jag har kärlek i en oändligt mängd i livet, jag utvecklas, jag finns här och närvarande för hundratals människor. Jag presterar, jag levererar – så lagom jag kan. Och jag har Gud.

Jag känner mig just nu, när jag tänker på då och nu, väldigt väldigt annorlunda. En ny och uppdaterad version av mig. Nyfiken på livet, ljust, sinnligt, andligt, glatt…Helt grymt. Som en kalv som blir utsläppt på grönbete för första gången. Och jag vågar stanna i det, har ju varit i det i år nu…Hoppas och ber för att ni som önskar också hittar det jag funnit.

Kram och kärlek ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s