Ärlighet om min harm

Ärlighet om min harm

Jag blev överraskad igen av mitt eget självbedregeri. Jag har gått och tänk om och om en sak, ältat, planerat, kontrollerat, och försökt att fixa mig själv. Tills igår kväll, då jag under min 11-stegs kvällsgenomgång fick ärlighet mot mig själv och fick se att men jag har harm!

Jag intalar mig själv att jag inte harmas, att jag inte är arg, bitter, irriterad eller sur. Innebörden av ordet harm får nya nyanser hela tiden.

Jag behöver inte vara arg för att ha harm. Dock när jag börjar titta på min harm så är det oftast så att jag är arg men oärlig mot mig själv över det och kan/vill inte känna det. Så jag låtsas att jag inte är arg tills jag får nåden att erkänna för mig själv igen att okey då!

Min sponsor sade till mig redan i början av min nykterhet att hennes sponsor hade sagt till henne att när jag känner mig sådär bara lite irriterad så är jag egentligen förbannad men kan inte vara ärlig mot mig själv om det. 

Tack gode Gud att jag igen får se det jag behöver se och att jag har genom AA fått verktyg till det. Jag får växa! Jippi! (Det känns inte så varje gång jag får vara ärlig mot mig själv kan jag lova!)

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s