Möta mig själv

Oj, det var inte så kul och lätt med den inventeringen. Mitt ego,  mitt falska jag, min vilja försökte få mig att inte se på mig själv. Men genom Gud tog villigheten över och jag fick ännu en gång nåden att se.

Det här är det som jag är övertygad om är en gåva från Gud. Att vara villig oavsett. Trots att jag inte vill. Det kunde jag inte göra själv.

För första gången under mitt tillfrisknande, känner jag mig osäker på om vägledningen jag fick är verkligen Gud eller mitt ego. Jag tror att det jag behöver se här och förstå genom Guds ögon är i strid med mina principer. 

Aha! Det där fick jag insikt om först nu. Då förstår jag att min sponsor föreslog att jag ska inventera mig pinciper.

Så jag låter denna inventering, det jag fick se och Guds vägledning, vila i min bön och meditation.

Jag började med att googla på ordet princip. Jag behöver ofta göra det och även se på synonymer och motsats ord för att hitta en egen förståelse, mening och sanning. 

Många av dessa principer har jag redan färdiga i mitt huvud. Många stämmer inte alls men jag drivs känslomässigt av dom ändå. Intellektuellt kan jag oftast separera mig från saker men det känslomässiga är något helt annat.

Wow vilken möjlighet till tillväxt!

Jag tror utan att veta, att detta tillsammans med bön och meditation öppnar upp mer den medvetna kontakten med Gud. Det känns som jag har fått ett nytt iver eller en nytändning för programmet igen.

Tack gode Gud! Jag är så tacksam för att jag får fortsätta växa och möta mig själv.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s