Har en sponsor alltid rätt?

Har en sponsor alltid rätt? ”I detta kritiska ögonblick skrattar vanligen hans AA-sponsor.” (Bill W i 12×12 sid 23)

En skojig och intressant fråga, tänker jag! Jag tror själv inte att en sponsor alltid har 100% rätt … men när vi lägger in Gud i denna mixen gör det hela skillnaden. ”Antingen finns Gud, eller så finns han inte”, 2:a steget SB).

Jag skulle hellre följa dåliga råd och vägledning av en välmenande sponsor än mina egna bästa försök (jag är totalt körd = maktlös och kan inte fixa detta själv). Detta är sant eftersom, om jag har en ”bra” sponsor (och detta är skillnaden mellan en vän och en sponsor) så kommer sponsorn inte att sätta mitt ego eller känslor framför våra förslag dvs våra principer – en sponsor ger mig objektiva andliga principiella åtgärder … att om jag väljer att följa, så kommer alla möjliga märkliga saker att ske!

Jag är tacksam att jag fick nåden i form av villighet och kraft, att våga vara i tillit och låta Gud få arbeta med mig genom den person som Han satt framför mig, min sponsor.fb_img_1462342237022.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s