Steg 1, 2, 3

Att använda stegen i alla mina angelägenheter som steg 12 föreslår.

Just nu, en dag I taget utan nikotin. Samma sak här för mig. Jag kan inte själv att inte börja igen. Jag är maktlös, jag tror att Gud kan återge mitt förstånd och jag är villig och överlämnar min vilja och mitt liv i händerna på Gud.

Jag handlar precis likadant som jag redan gör utifrån min sjukdom alkoholism. 

Mina karaktärsdefekter är väldigt tydliga  just nu och jag är driven av dem och även mina brister som inte har med alkoholism att göra.

När ingenting annat hjälper,  hjälper det att arbeta med en annan alkoholist.  Prata med min sponsor, min vän, våga vara ärlig och sårbar. Gottgöra. Vara ödmjuk mot sig själv. Släppa in Gud och bara släpps taget.

This too shall pass! Jag är maktlös, mitt liv är ohanterbart, Gud kan hjälpa mig, jag ber om Guds hjälp och släpper taget.

Tack tack tack för AA!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s