Min villighet bortom mitt förstånd

Det är läskigt att vara transparent, sårbar, icke-perfekt inför andra. Inte så skrämmande inför sin bästa vän eller sponsor. Men inför andra.

Så denna är min nästa utmaning, att mer och mer våga vara transparent, sårbar, dela med mig.

Den här veckan har varit utmanande för mig. Jag har varit väldigt driven av mitt ego, mestadels på kvällarna. I stället för att se mitt barns beteende som det är, har mitt ego skrikit: jag vill inte och det ska inte vara så här, jag tänker inte! Så omoget, barnsligt och onödigt. Men så äkta och ärligt. Mänskligt.

Så vad hände?

Jo, jag skrek och gapade, grät, var ett barn själv tills jag gick undan och kontaktade min sponsor och ville ha tröst och var ett trotsigt barn. Fick inte det jag ville ha utan det jag behövde!

Min sponsor påminde mig om att mitt barn lider.  Barnet behöver tröst och kärlek. Då ramlade nåt ner och jag fick en aha-upplevelse om att det är ju inte bara alkisar som lider och behöver kärlek, tålamod, tolerans och vänlighet av mig. Men jag ville inte. Ville inte böja på nacken.

Min sponsor påminde mig om att släppa in Gud, böja på nacken. Jag ville inte men jag svarade att ok, jag tänker göra det men jag vill inte! Haha! Så villigheten tog mig förbi mitt ego. Gud fick en möjlighet att komma in och transformera min insida. 

Genom Gud kunde jag älska mitt barn, trösta, gottgöra och hjälpa till sömnen.

Jag är så otroligt tacksam för dessa mirakel jag får vara med om att erfara. Hur Gud genom mig gör det jag aldrig skulle kunna göra själv. Hur jag bit för bit transformeras, till mitt sanna jag. Av Gud.

Så genom steg 1-3, blev allting som det skulle. Jag fick hjälp av Gud att böja min vilja efter Guds vilja. Inte ens det kan jag göra själv. Jag är kraftlös av mig själv.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s