Själviskhet

Fantastisk text idag på Dagliga reflexioner! ATT GE UPP SJÄLVISKHETEN. Det är ju exakt det jag behöver göra om och om igen. Kapitulera inför sanningen att jag vet inte och att jag kan inte själv, men det finns någonting större som vet och kan och besluta mig / välja att låta den större kraften ta över. 

Ur Dagliga reflexioner 9 mars:” Frågan om vilja (egenvilja eller Guds vilja) är för mig den svåra delen av tredje steget.  Inte förrän jag har upplevt tillräckligt känslomässig smärta, genom misslyckade försök att reparera mig själv, blir jag villig att ge upp inför Guds vilja med mitt liv. Att ge upp känns som lugnet efter stormen. När min vilja står i samklang med Guds vilja med mig, får jag en inre frid. ”

Jaa! Min sanning! Exakt så är det om och om igen. Jag vill göra på mitt sätt. Jag tänker, trixar, fixar och mekar tills det gör för ont och jag kommer på att, just det Gud kanske kan lösa det här! Och sedan beslutar jag mig för att släppa taget om all fixande och trixande och låta Gud meka. Vilken befrielse!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s