Jag vet inte bäst

SB s. 127:” AA och själva accepterandet har lärt mig att det finns någonting gott i den allra sämsta av oss,  och någonting ont i den allra bästa; att vi alla är Guds barn och att alla har rätt att vara här. När jag klagar över mig själv eller dig, klagar jag på Guds handarbete. Jag säger att jag vet bättre än Gud. ”

Den här meningen sätter mitt ego på plats varje gång! Bara jag kommer ihåg,  eller lyssnar till uppmaningen att läsa den.  På samma sida i SB fortsätter: ” Det visar att jag inte vet vad som är bra för mig. Och om jag inte vet vad som är bra för mig,  då vet jag inte vad som är bra och dåligt för dig eller någon annan. Så det är bäst att jag inte ger några råd alls, inte tror att jag vet bäst, och bara accepterar livet på dess egna villkor,  så som det ser ut idag – framförallt mitt eget liv, så som det faktiskt är. ”

Yeah!  Fungerar varje gång!  Tack gode Gud! Känner mig befriad från mitt ego igen och kan vara i kärlek. Tack gode Gud för AA!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s