Förväntningar

När jag lyckas med att inte ha förväntningar eller föreställningar om hur saker och ting bör vara, kan jag bara tacksamt ta emot.

I helgen fick jag vara med på en helt ny konvent i AA Sverige. En helg som handlade om vårt tredje legat, det tredje arvet från Bill och Bob, service. Jag fick även möjligheten att vara med i arbetsgruppen som planerade helgen och göra service på konventet.

Jag tänker nu att jag hade inga som helst föreställningar om helgen. Jag hade inte sett platsen förut. Visste inte vilka som var anmälda, hade inte tagit reda på det. Jag bara åkte dit och var med.

Det jag fick, det jag kunde i kärlek ta emot är en enorm gåva. Så mycket kärlek. Jag fick vara en tjänare. Vara till nytta för andra. Dela med mig av mina erfarenheter.

Gud har alltid en plan. Även med denna helgen på många olika plan i mitt liv. Jag får möta mig själv, använda programmet och ta Gud i handen och följa med.

Det jag inte ger bort får jag inte heller behålla.  Jag fick nåden att börja vägleda ytterligare en kvinna. Den finaste gåvan!

Jag återkommer till service, till vårt tredje legat med en särskild inlägg. Just nu ska jag åka iväg och göra service med kommittén för Samarbete och Information!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s