Lifestory

av en kär syster ❤

Jobba i stegen…skaffa en sponsor…stora boken…i början fattade jag ingenting?!?

Nada..zipp..zero..inte för att jag är dum i huvudet (fast det trodde jag såklart i början😬) utan därför att jag inte ville/kunde öppna upp just då. Jag hade byggt upp så höga murar och stängt igen så många dörrar så det kändes som om jag inte mäktade med att ens försöka att ta mig igenom.

Så jag började som en vän till mig föreslog …-gör det mekaniskt..gör precis som om du tror på vartenda ord i boken och gör precis som det står ..skaffa en sponsor först av allt.

Allt det där gjorde jag och är nu för mig en resa, som kanske är oändlig, för jag hittar hela tiden nya dörrar att öppna och det går lättare och lättare för varje gång 😊

Men ibland när allt står still och det inte händer så mycket trots idogt arbete så kommer lilla tanken – ähh nu skiter jag i detta….tack och lov bara en flyktig tanke och förhoppningsvis så är man snabbt tillbaks på spåret igen 😄 Då kan det helt plötsligt oväntat ,när man inte alls förväntar sig det, komma en hel räcka med bra händelser som man vet är en direkt följd av ett noggrant stegarbete.

Jag var livrädd för att be förut, nu ber jag massor. Jag var livrädd att ringa min sponsor, nu ringer jag och skriver jämt. Jag ville inte erkänna det ens för mig själv hur rädd jag var för massa saker i mitt liv och motståndet var så stort.Bara det är ett mirakel att jag vågar allt detta idag

Jag har mycket kvar och ibland blir jag rädd igen, är ju bara en människa men det går faktiskt att öppna den där dörren igen och nya dörrar även om man stänger till ibland Jag har äntligen fått riktig sinnesro och jag känner mig lugn. Allt har blivit så mycket lättare i livet nu då jag inte slösar så mycket energi på negativa tankar och handlingar 🙏🏽

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s