Jobba med mig själv för att hålla mig ur väg för Guds arbete

Idag vaknade jag med en stark känsla av att nu är det dax att släppa taget. Kärleksfullheten mot mig själv, ärligheten mot mig själv. Jag behöver inte sätta gränser, ”sätta mig själv först” eller hävda mig. Jag får komma till känslan av att, ja men det här är inte ok för mig. Att få vara ärlig mot mig själv utan att behöva trycka till någon annan. Inte behöva agera ut i bitterhet eller ilska utan bara släppa in Gud och låta honom göra sitt, välja kärlek, be.

Jag tror att meningen i mitt liv är, att jag ska arbeta med mig själv i stegen, ta hand om mig själv, mitt ego / mitt falska jag för att hålla mig ur vägen för Gud. Att Gud får göra det han ska göra genom mig. Jag har fått ett andligt handlingsprogram som låter mig att växa i insikt. En stor del av mitt dagliga program idag är meditation, här nedanför med ordet kontemplation.

” Though life itself is often our most powerful teacher through great love and suffering, contemplation is a daily, small death to false self and ego. It makes space for True Self to reappear, to rise from the ashes of our partial and protected self.

Contemplation teaches us to live in an undefended way. Little by little we can let go of the need to prove ourselves right or superior. Contemplation retrains our brains to understand the bias from the bottom, to know with true humility and love.”

Richard Rohr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s