Ingenting sker av misstag i Guds värld 

” Själva accepterandet är idag lösningen på alla mina problem. När jag känner mig störd är det för att jag inte accepterar en viss person, plats, sak eller situation – en viss del av mitt liv – och jag finner ingen sinnesro förrän jag accepterar personen, platsen, saken eller situationen precis för vad den är i det ögonblicket. Ingenting, absolut ingenting sker av misstag i Guds värld. ” 

SB s.216 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s