Min mening med livet

cropped-7801_466267990118800_1120718392_n.jpg

Delar det här äldre inlägget också då jag kunde ha skrivit den själv just nu ❤

De senaste veckorna har jag ställt mig frågor: Vad ska jag göra med mitt liv? Vad vill du med mig Gud?

Existentiella frågor, frågor kanske många ställer sig. En helt onödig fråga för mig, energislösande, en brist av tillit till kraften, kraften som jag väljer att kalla Gud. Som har en plan. Som har en plan för mig. En plan som jag bara kan skymta. Men som är så långt mycket större och vackrare än vad jag tidigare förstått. Denna fråga får mig att grubbla för mycket och en fråga som tar mig bort från stunden, från här och nu. Och får mig att sväva ut, må dåligt, tappa gnistan. Jag blir självcentrerad och klamrar mig fast vid problemet, kontakten ”kloggar igen” och jag slutar leva i lösningen.

Jag kom in i detta liv med ingenting och jag lämnar med ingenting. Jag kom in i mitt ”nya” liv med ingenting och jag kommer fortfarande att lämna livet med ingenting. Jag har bara en sak som fyller mitt mission i livet. Som skapar mening. Verklig mening. Skakande mening. Jag ger bort det jag har.

Genom att ge så får jag. Det har du säkert hört innan. Den absoluta sanningen för mig. Genom att jag jag ger av mig själv, när jag ger bort mitt liv får mitt liv mening –  genom att tjäna andra. När jag ger till andra, till vår planet, och till min källa Gud, som jag kallar kraften, så är jag målmedveten och i stark kärlek. Nära mig själv och nära Gud. Vad det än är jag väljer att göra, men när jag är motiverad av och i kraften att vara till tjänst för andra samtidigt som autentiskt släpper taget från resultatet, så känner jag mitt syfte, oavsett hur mycket överflöd som kommer tillbaka till mig. Och ofta är det så rikligt att det är ofattbart.

Tillåt dig själv att vara på plats i känslan inom dig, nära Gud, eller vad du väljer att kalla din källa, som är kärleken själv – Tillåt dig att vara obekymrad inför saker utanför dig själv så som jobb, yrkesval, pengar och gör de saker som du var avsedd att göra. När du är i tjänst för andra, när du försöker vara ödmjuk och förlänger din vänlighet och givande utöver dina egna gränser, kommer du att känna ansluten till din källa. Du kommer att känna dig glad och känna meningsfullhet, du kommer känna ditt värde, se vägen klarare och veta att du gör det rätta. Du kommer att älska dig själv. Och du kommer att älska din nästa.

Genom mitt enträgna sökande och villighet, genom AA’s program i sin helhet, så har de senaste månaderna tagit mig igenom utveckling som jag aldrig någonsin kunnat fantisera om. Jag har fått kliva in genom en dörr jag inte visste fanns. Stunder av fullständig närvaro, enorm förvirring, lycka och stark kärlek och ännu större tacksamhet – har fått mig att låta min attityd till livet och till det mycket större, som faktiskt finns, radikalt förändras. Även stunder av total smärta, många tårar, maktlöshet och förkrosselse har jag fått uppleva. Nedstigit, till en ny plattform. En plattform starkare, klarare och större än vad jag trodde var möjligt. AA’s program är ett program för andlig handling. Det är det jag behöver göra för att få fortsätta växa och vakna till en ny dag.

Idag väljer jag livet. Idag väljer jag att släppa taget om resultatet. Idag väljer jag lycka, glädje och kärlek. Idag väljer jag att fortsätta göra det jag ska göra. Idag fortsätter jag att ge och dela med mig. Idag fortsätter jag att tjäna. Idag lägger jag mina gamla föreställningar, till och med de senaste månaderna, åt sidan. Idag är jag friare än någonsin. Genom nåd, fick jag detta. Och det vill jag förvalta, och det är Guds vilja med mig. Idag. Idag älskar jag mer.

Kram och kärlek till er alla idag – keep going. Lita på Gud, städa upp det som blockerar dig och finns mellan dig och kraften (steg 4-9), och hjälp andra. Och gör det var dag. Det fungerar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s