Fel väg, boom rätt väg

Jag vaknar glad och lycklig och ser framemot dagen! Sedan plötsligt märker jag att jag är irriterad, intolerant och enormt självupptagen. Väntar på att min dotter ska bara gå iväg nu för att jag får meditera. Bara jag får göra detjag vill. Jag har inte lust med att lyssna på henne fast jag vill det egentligen och vill visa det och skuldkänslorna sitter i startgroparna.  Och sedan skriver mamma och har tagit på fel dag när jag ska på anställningsintervju, inte ens det kunde hon komma ihåg och på det oroar hon sig för mig jämt! 

Ja ni hör! Jisses! 

Lösningen? Bön, s. 216-217 i SB, mer bön och överlämnade till Gud och meditation. Redan efter bön och läsning känner jag hur irritationen har runnit av mig och jag ska skratta åt mig själv. Allt är väl, klappa mig själv på axeln och säga jag älskar dig just pga din ofullkomlighet! Ingen skada skett, börja om. 

Bär jag fokuserar på lösningen, försvinner problemet. 

Tack gode Gud för AA! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s