Min sanning, mitt ansvar

Nu sitter jag med min sanning i knät. Vad det tog tid! Haha, Gud har alltid en perfekt tajming även om jag tycker det kunde gå liiite snabbare.

Jag hade blivit oärlig, osann mot mig själv igen. Gått in i ett sökande av bekräftelse. Driven av rädslor om vad andra tycker och tänker om mig, att andra har rätt och jag har fel, att jag inte duger bara genom att existera utan ska prestera.

Min träning började bli prestationsinriktad istället för lustfylld, jag fick en klump i magen igår och undrade vad den handlade om. Ingen lust att träna alls. Däremot har jag märkt att jag fått sinnesro av mina långpromenader i naturen. Och sedan föll det på plats. Jag ska inte vara i prestation med min träning, jag ska inte tävla i år. Både min kropp och själ behöver fortsatt läkning. Inifrån ut.

På kvällen igår tittade jag in min Gud burk och kunde ta bort den del lappar. Träningen var en av dem då jag verkligen känner nu att Gud har koll! Jag kunde även ta bort några namn, ett par relationer som Gud redan har mekat klart.

Jag ser nu att jag i några relationer har sökt på bekräftelse. Jag har haft förväntningar, förhoppningar, även egna planer om hur de ska vara. Genom att leva i AA:s lösning, dom 12 stegen, får jag nåden att se mig själv. Det gör ont, japp! Jag vill ju inte vara sån! Men jag vill vara sårbar och leva helhjärtad. Så allt det här ingår. Men vet ni det fina? Jag behöver verkligen inte slå på mig nu! ❤ Jag sitter här och ser och tar emot det min högre kraft, Gud, visar. Jag kommer att diskutera allt detta med min sponsor och sedan ödmjukt be Gud att avlägsna detta hos mig. Villig är jag!

Jag ställer frågan: ” Hur vill du att jag ska vara i dessa relationer istället? ” till min Gud och följer sedan villigt, även då när jag inte vill, den vägledning jag får. Jag checkar av alla handlingar, innan jag handlar, (oftast) med min sponsor och släpper taget om resultatet till Gud.

Jag gottgör där jag har skadat, eller eventuellt lever min förändring, dvs gör annorlunda i framtiden. Jag behöver följa min sanning och det jag tror är min Guds vilja med mig hur knäppt det än verkar för andra. Att vara osann och oärlig mot mig själv skadar mig mest och även andra. Detta är mitt ansvar, att ta hand om mitt tillfrisknande.

Så skönt att se! När jag ser, kan jag transformeras genom guds nåd. Tack gode Gud för AA!

Tycker den bilden är så fin ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s