God is drivning My car

Att vakna med egot på förarsätet. Fast jag ser det. Ni vet den där monologen och gnället som pågår. Lalalalala. Lämnar över mig med hjälp av tredje stegs bönen. Får tag i det som ligger bakom, rädslan att inte orka/klara av, rädslan att misslyckas och självtilliten/egot som vill att jag ska dra ur mig från det jag ska göra. 

Och sedan bara kunna lämna över rädslorna. Inte följa med, bara att se förändrar ju allting! Gud gör det jag inte kan göra själv! Nåden att få använda programmet! 

Den här bilden beskriver verkligen on point detta! Villigheten att se/följs Guds vilja/ödmjuka mig/handla i tillit/ vila. Wow vilken uppplevelse! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s