Sannheten mot mig själv

Och när jag sedan kunde andas bakom rädslan med Gud i handen, såg jag att min trötthet det senaste och klumpen i magen är min själ/hjärta/inre/Gud i mig som signalerar att hallå vänd! Du är på väg åt fel håll! Nu lyssnar du inte! 

I meditationen idag så dundrade min Gud in i mitt medvetande och jag kunde inte längre undvika att lyssna. Jag kan inte köra mitt race, stångas vidare min väg som inte är Guds väg. Jag kan inte längre gå emot mig själv. Alltså wow! Vilken nåd! 

Pga rädslan att vad andra tycker om mig och att göra fel, ge upp, höll jag mig i en illusion om att det var rätt väg för mig. Boom! Tack gode Gud! Det här är endast av Guds nåd! Att jag får villigheten till att praktisera programmet, AA:s lösning för alkoholism, dom 12 stegen, är inte min förtjänst. 

Vilken befrielse! Och direkt när jag tagit ansvar för /handlat mot min sanning, faller allting på plats. Bara jag har tillit, att jag villigt söker min högre kraft, som jag väljer att kalla Gud. Och litar på att det jag känner  och tror är rätt för mig just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s