Endast av Guds nåd

Någonting hände med mig idag. Jag vet inte men tror att det är Gud som verkar genom mig. Guds kärlek. Guds nåd. 

Jag lämnade även en inventering igår, och följde upp den med steg 6 och 7. Väldigt villig denna gången att bli fri från mina brister.

Idag har jag bett, eller inte jag, utan mer en känsla av detta jag läste på Richard Rohrs meditation en gång: bön hände, och jag var där. 

Jag styrde inte bönen före min meditation som jag brukar göra, utan lät Gud göra det. Jag har försökt mer och mer släppa taget om mina behov av att kontrollera min bön eller styra den. Rädslan att om jag inte ber exakt som det står i SB i 11 steget, så kommer jag till slut att ta återfall. Att jag inte praktiserar programmet som det står. Ja ni hör ju hur jag försöker prestera mig i programmet. 

Jag bad även att kunna förlåta alla, inklusive mig själv, för allt. Att bli av med min stolthet och allt annars som står i vägen för att Gud ska kunna använda mig. Att Hans kärlek ska flöda genom mig.

Det som hände var att jag känner att mitt hjärta öppnades för villkorslös kärlek. Jag kan läsa en bok som jag har tyckt är väldigt svår. Den handlar om en ung tjej som flyttar till Uganda för att hjälpa och följa sitt kall.

Jag fick även insikt, förståelse för en persons beteende genom min sponsii. Att bara kunna älska den personen. Vilken nåd!

Tack gode Gud för AA och tack tack tack AA för min nykterhet och ett liv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s