Jag kan inte själv

Från dagens dagliga reflexioner: ” Jag tror att en kraft större än min egen valde ut mig för att tillfriskna, men jag vet inte varför. Jag försöker låta bli att oroa mig eller undra över vad jag ännu inte vet. I stället förlitar jag mig på att om jag fortsätter att arbeta med stegen, tillämpa AA:s principer och dela med mig av min historia, så kommer jag att kärleksfullt vägledas mot en djup och mogen andlighet där mer kommer att uppenbaras för mig.”

Wow! Så himla sant för mig just nu! Jag har ingen aning vad som ska hända, vad Gud har för plan för mig. Jag vet nästan helt säkert att Hans plan för mig är inte för mig utan för Honom. Jag är så tacksam för varje dag jag får vara en kanal för Honom! Jag gör mitt bästa varje dag att städa undan Mig så att Han kan använda mitt sanna jag.

Efter stormen inombords, som jag till och från befinner mig i, kan jag nu igen luta mig mot tilliten att allting är precis som det ska. Gud kommer att se till att jag får allt jag behöver exakt när jag behöver det. Gud bär mig.

Min uppgift är att endast sopa min sida av gatan, steg 4-10 och Let Go Let God, steg 1-3,11 och berätta för andra hur jag har gjort, steg 12, ge bort allt jag får.

Låter ganska enkelt vad? Haha! Men verkligen inte lätt! När jag har gjort mitt och bett Gud att börja med sitt, behöver jag verkligen släppa taget och låta Honom att göra sitt. För jag kan inte göra det själv. Även här behöver jag Guds hjälp, att få släppa taget.

Smart program! Jag kan inte göra någonting av det på egen kraft!

Tack gode Gud för desperationen och smärtan som ger mig villighet att göra vad som helst för mitt tillfrisknande. Tack tack tack för kapitulationen ännu en gång inför mig själv! Jag kan inte själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s