Landsmötet

I år fick jag nåden att vara med på Landsmötet. Egentligen är det inte ett möte alls utan stormöte, en konvent. Många möten och möten mellan möten.

För mig kändes det pirrigt att åka. Jag fick äran att åka med mina närmaste vänner. Vi packade bilen och åkte tidigt från Göteborg mot Hässleholm. Hade aldrig varit i Hässleholm förut!

Jag blir så glatt överraskad fortfarande av all välvilja och kärlek vi ger varandra inom AA. Någon hade ordnat kaffe, någon en fantastisk bönsallad, någon frukt och bär osv till resan. Boendet var litet men så mysigt och tålamodet och toleransen mot varandra är helt otroligt!

Själva Landsmöteslokalen var en skola. Jag tyckte det var enkelt och bra, lätt att hitta och tillgängligt för alla. Kanske lite tråkigt i och med skolmiljö men vi var ju inte där att titta på lokalerna.

Konceptet för årets Landsmöte var annorlunda och i år var det även Nordiskt möte där så vi fick träffa alla nordiska delegaterna.

Det stora var så klar den nya översättningen av Stora Boken. Första uppbackade boken fick en man som hade 4 dagars nykterhet. Alla fick skriva något i boken under helgen och på lördag efter Countdown gav hon som hade längst nykterhet boken till han som hade kortast.

Måste bara berätta om huvudmötet som var på lördagen och slutade med Countdown. Vi släpptes in i möteslokalen kl 16 och det stod några från landsmöteskommittén som hälsade oss välkomna. På scenen var det rökmaskin och discoljus. Musiken var högt och folk dansade in. Min första tanke var att men nej så här kan man väl inte göra. Men när jag såg mig omkring såg jag folk som dansade och sjöng. Så jag kunde släppa min rädsla. Jag vill ju ha kul och leva nu när jag är nykter och äntligen lever!

Alla möten mellan möten! Passade verkligen på att mingla och prata med människor jag inte har pratat med tidigare. Gick på Al Anon möten. Delade med mig av mina erfarenheter i service och tog del av andras.

Många människor, många fina möten, mys och vänskap, god mat och gemenskap! Tack för i år, ser fram emot nästa år i Karlstad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s