Syftet med programmet

Vad är syftet med AA:s program? Självklart en lösning för alkoholism! Dock tror jag att det finns mer. Jag tror nämligen inte att jag ska sitta i min kammare och gotta mig och njuta av mitt tillfrisknande och fantastiska liv ensam. Jag tror, utan att veta så klart, att den verkliga meningen är, som det står i SB vid steg 8, att vara till största möjliga nytta för Gud och mina medmänniskor.

Jag tror att jag ska vara där ute. Överallt där jag tror min Gud vill att jag ska vara. För att vara en kanal för Gud. Dela min erfarenhet, styrka och hopp. Älska alla för att Gud älskar mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s