Enighet

Från bilaga 1 i Stora Boken:

”…no society of men and women ever had a more urgent NEED for continuous effectiveness and permanent unity. We alcoholics see that we must work together and hang together, else most of us will finally die alone.”

Idag frågar jag mig själv om jag gör mitt allra bästa för att öka min effektivitet och om jag gör allt för att uppnå enighet.

Jag klarar inte alltid att nå upp till mina ideal dessvärre men detta faktum att jag faktiskt försöker, betyder att det blir utveckling och framgång. Enighet är en viktig trygghet för alla deltagare i en grupp i AA och är livsavgörande. Ett gemensamt problem och en gemensam lösning är en grundbult för vår enighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s